Læser nu
Grafisk Workflow Forum
Best Value
0

Grafisk Workflow Forum

Skrevet af: Carsten Blichfeldt15. april 2019
Print Friendly, PDF & Email

Grafisk Workflow Forum (GWF) er åbent for alle grafiske virksomheder, der med viden og teknologisk forståelse vil udnytte mulighederne for optimering og innovation. Medlemmerne mødes til faglige temaarrangementer.

Ved disse temaarrangementer bliver deltagerne opdateret med indlæg fra danske og udenlandske fageksperter. Indlæggene har forma af egentlige forelæsninger, med fokus på formidling af reel viden og kompetenceudvikling, og der er rig lejlighed til spørgsmål, forklaringer, dialog og debat undervejs. Endelige giver den efterfølgende middag også god anledning til at udveksle erfaringer med kollegaer i brancen og få uddybet aftenens tema.

Deltagelse i GWF er din virksomheds bedste vej til løbende input og dialog med branchens førende specialister i grafisk teknologi og workflow – og din vej til kompetenceudvikling.

Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Carsten Blichfeldt
Carsten Blichfeldt
Senior konsulent - Medit Consult
Carsten Blichfeldt er uddannet grafiker. Og har 18 års erfaring som underviser i Adobe programmer. Med omfattende erfaring indenfor publicering af såvel, magasiner, bøger, ebøger og digitale magasiner. Beskæftiger sig hovedsageligt med automatisering og optimering af workflows, samt tilgængelighed.
Kommentarer

Tilføj en kommentar