Nyheder
Læser nu
Adobe Creative Cloud 2018
0

Adobe Creative Cloud 2018

Skrevet af: Jan Eskildsen7. november 2017
Print Friendly, PDF & Email

Adobe har sendt Creative Cloud 2018 på markedet

Det er nu det sker, skriver Adobe.
Den næste generation af Adobe Creative Cloud er kommet. Den omfatter helt nye apps bl.a. Adobe XD CC, Dimension CC og den helt nye cloudbaserede fototjeneste – Lightroom CC. Og du får nye funktioner og opdateringer til de apps, som du kender og holder af.

Her er deres tekst om de opdaterede programmer.

Adobe Indesign. Slutnoter. Føj slutnoter til dokumenter og sæt dem op, så læsere kan hoppe direkte til den rigtige reference. Kontroller slutnotenummerering, formatering og layout.

Typekit / Adobe Capture CC. Visuel søgning. Find den perfekte typografi til dit projekt ved at tage et foto eller skærmbillede af en skrifttype, som du kan lide, og bruger den til at søge Typekit eller Adobe Capture.

Adobe Illustrator CC. Panelet Egenskaber. Adgang til alle dine egenskabsfunktioner på ét sted vha. et intelligent nyt panel, der kun viser dig de værktøjer, du skal bruge, når du skal bruge dem.

Adobe Photoshop CC. Forbedrede værktøjer og præstation. Skab hurtigere, lettere kurver med krumningsværktøjet. Hold styr på Adobe Stock-elementer med et forbedret panel for egenskaber. Mal med blødere penselstrøg, og opnå bedre struktur og reaktionstid.

Adobe Illustrator CC. Fordrej som marionetdukke. Skab eller modificér forskellige dele af en vektorgrafik, som f.eks. en figurs lemmer uden at skulle justere individuelle dele eller styrepunkter.

Hurtigt UX-design og prototype. Design og lav prototype samt del interaktive brugeroplevelser på få minutter med Adobe XD, den komplette løsning til design af hjemmesider, mobilapps og meget mere.

Lightroom CC. Helt ny cloudbaseret fotoservice. Skab spændende fotos overalt, hvor du er. Rediger med en brugervenlig men kraftfuld grænseflade, oplev problemfri backup og 1 TB cloudlager, arranger problemfrit og del på sjove måder.

Adobe videoværktøjer. Hurtigere vej til færdige produktioner. Vi har lavet opdateringer at alle vores videoapps, herunder nye værktøjer til oprettelse af VR-oplevelser, udformning af animationer og finpudsning af lyd. Og forbedrede arbejdsgange til når man arbejder alene eller samarbejder med et team.

Adobe Dimension CC. 3D-design på en nem måde. Adobe Dimension CC (tidligere Projekt Felix) gør det nemt for alle at komponere 2D- og 3D-elementer til at skabe produktoptagelser, motivvisualiseringer og abstrakt kunst.

Adobe Premiere Pro CC. Hurtigere måder at skabe og samarbejde på. Arbejd på flere forskellige projekter på samme tid, og lås projekter, når man aktivt redigerer, så du kan arbejde med dit team på delte projekter på samme tid.

Lightroom Classic CC. Forbedringer af ydeevne og maskning. Importer fotos, generer visningseksempler og gå fra Library-tilstand til Develop-tilstand hurtigere end nogensinde. Brug værktøjer til maskning af områder til nemt at foretage farve- og nuancebaserede markeringer for lokale justeringer.

Lightroom CC / Photoshop CC. Creative Cloud-fotografiplan. Lightroom CC leverer problemfri fotostrukturering, sikker backup og effektiv redigering i en strømlinet grænseflade på tværs af alle dine enheder. Photoshop CC tilbyder hurtigere præstation, penselforbedringer og meget mere.

Adobe After Effects CC. 360/VR effekter og overgange. Skab fantastisk indhold endnu hurtigere med værktøjer til indholdsrige 360/VR effekter og overgange, lettere måder at generere bevægelsesgrafikker vha. datadrevne animationer og meget mere.

Adobe Character Animator CC. Bedre animationsfunktioner. Med paneler for Udløsere og Funktioner kan du visuelt strukturere figurbevægelser på ét sted, og “pose-to-pose”-blanding og fysiske handlinger gør det lettere at give dine animationer liv.

Adobe Stock. Bevægelsesgrafikskabeloner. Få adgang til smukke designtitler og animationer for dine professionelle videoprojekter med Adobe Stock Motion Graphics-skabeloner, der er tilgængelige direkte i Premiere Pro.
Skræddersyede profilsider. Skab et brugerdefineret udstillingsvindue for at vise dit unikke indhold og håndsortere gallerier til visning øverst i din portefølje for at tiltrække flere købere.

Adobe Audition CC. Effektfulde arbejdsgange, der kan brugertilpasses. Auto-sænkning sænker automatisk musikniveauer, når dialoger og andre lyde kan høres, og præstationsforbedringer som f.eks. hurtigere mixdowns lader dig raffinere lyd hurtigt og mere præcist.

Team Projects. Samarbejde på fælles produktioner. Med Team Projects kan flere editorer arbejde på samme tid på fælles sekvenser eller kompositioner i realtid på tværs af deres video-apps. Fås til team- og enterprise-kunder.

Adobe Spark med premium-funktioner. Skab brandede historier. Skab hurtigt unikke grafikker, websider og videohistorier med dine egne logoer, farver og andre varemærkeelementer. Nu en del af alle Creative Cloud-planer.

***

Det kan du naturligvis ikke nøjes med, men du kan læse meget mere (på engelsk) hvis du surfer hen på linket adobe.com og vælger Danmark.

 

GW

 

 

 

Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar