Nyheder
Læser nu
Heidelberg Primefire 106 fejret med emballagefolk
0

Heidelberg Primefire 106 fejret med emballagefolk

Skrevet af: Jan Eskildsen23. november 2017
Print Friendly, PDF & Email

Mere end 70 kunder fra 40 emballageleverandører fra hele Europa deltog i begyndelsen af ​​november i et besøg hos emballagevirksomheden MPS-WestRock i Obersulm. De indgår i den globale WestRock emballagegruppe i Atlanta (USA) og er den første kommercielle bruger af Heidelbergs nye digitale flagskib, Primefire 106 til formatet 70 x 100 cm. MPS-WestRock producerer kvalitetsemballage til forbrugsvarer i luksus segmentet, hvilket stiller krav til de maskiner, der anvendes til det. Derved har Heidelberg den perfekte platform, hvor de i vid udstrækning kan teste og forbedre den nye maskine i virkelig produktion.


Mere end 70 kunder oplevede verdenspremieren på Heidelberg Primefire 106 hos emballagetrykkeriet Multi Packaging Solutions (MPS) i Obersulm nær Heilbronn i begyndelsen af november.

»Vores kunder er meget krævende,« understregede administrerende direktør Steffen Schnizer under arrangementet,og han fortsatte: »Det er derfor vigtigt for os at bruge de mest egnede maskiner til specifikationerne for opgaven. »I lang tid har digitale trykpresser ikke været i stand til at opfylde vores kunders høje standarder for kvalitet og farvetroværdighed. Heidelberg Primefire 106 opfylder disse krav.«
Den høje densitet på 1200 dpi eller mere end 10 milliarder punkter pr. trykark giver en høj skarphed og glans.

Samarbejdet med MPS-WestRock var en mulighed for at præsentere Heidelbergs nyeste digitale printløsning som en komplet installation for større emballageprintere fra hele Europa. Der kom langt flere besøgende end oprindeligt forventet for at se Primefire 106 i aktion. Korte opsætningstider under jobændringer og det faktum, at der næsten ikke var spild gjorde også indtryk, fortæller Heidelberg.

Emballagetrykning er det kraftigst voksende segment inden for trykte medier, og der ventes en årlig vækstrate på 3% procent i de kommende fem år, stigende op til 20% af digitaltrykt emballage. Der meldes om stor global interesse fra trykkerier i den nye Primefire 106 og en tilsvarende efterspørgsel. Den anden maskine vil i år opstilles hos en anden kunde i det sydlige Tyskland, mens den tredje vil komme til en kunde i udlandet i begyndelsen af ​​næste år. Produktionen på Wiesloch-Walldorf-området er i fuld drift indtil midten af ​​2019. Heidelberg overvejer i øjeblikket at udvide kapaciteten for at imødekomme den stærke efterspørgsel.

Se video fra dagen her:  https://www.youtube.com/watch?v=cd2Cr-Gc8pw&feature=youtu.be

(Kilde: Pressemeddelelse fra Heidelberg).

Hvordan var artiklen?
Love It
100%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar