Nyheder
Læser nu
Onset på Skive Folkeblad
0

Onset på Skive Folkeblad

Skrevet af: Jan Eskildsen30. november 2017
Print Friendly, PDF & Email

Skive Folkeblad servicerer som det vil være en del læsere bekendt den nordjyske region. De har for ikke så længe siden inddraget platformen Newscycle Onset i deres system, for dermed bedre at imødekomme krav fra læsere og annoncører om en mere moderne hjemmeside.
Dertil kommer, at Onset giver Skive Folkeblads journalister mulighed for nemt at skabe indhold, som problemfrit kan deles til online eller trykt publicering.

»Vi ønskede at få et nyt, tidssvarende website baseret på et udbredt og fleksibelt CMS,« said Michael Østergård, der er IT-chef hos Skive Folkeblad. »Onset Drupal platformen er meget fleksibel, meget nemmere at bruge og vedligeholde end vores gamle CMS, og det er designet, så det kan tilgås fra ethver apparat.«

Newscycle har udviklet mere 100 udvidelser og plug-ins – kendt som Onset moduler – der udvider Drupal 8 platformen med ekstra features og funktionalitet til strømlining af indholdskabelse og publicering til alle web-, mobil- og trykte kanaler.

Skive Folkeblad modtager meget positive reaktioner på den nye hjemmeside fra læserne på virksomhedens Facebook side. I næste fase planlægges at inddrage et paywall modul, så abonnenter kan få adgang til ekstra, første klasses indhold (premium content).

 (Kilder: Newscycle, Skive Folkeblad).
GW
Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar