Nyheder
Læser nu
Inkjet printere får stor rolle i fremtiden
0

Inkjet printere får stor rolle i fremtiden

Skrevet af: Jan Eskildsen7. september 2017
Print Friendly, PDF & Email

I første halvdel af 2017 var omsætningen hos Xaar på linje med bestyrelsens forventninger om £ 44 mio.

  • Vigtige bemærkninger i forbindelse med status-oplysningerne:
    Fælles udviklingsaftale med Xerox om udvikling af den næste generation af piezo printhoveder ved hjælp af de omfattende kombinerede ressourcer. Aftalens forudsatte gevinster ved effektivitet vil give Xaar mulighed for at omfordele ressourcer til at styrke go-to-market-funktionerne og dermed omdanne virksomheden, så den bliver mere kundeorienteret
    Det første printhoved, som stammer fra samarbejdet med Xerox (Xaar 5501) genererer de første indtægter.
    Fremskridt i lanceringen af det nye skrivehoved Thin Film (1201), som er udviklet i samarbejde med Ricoh.
    Produktomsætningen i første halvdel uden for keramik er vokset med 60%.

CEO Doug Edwards siger: “Vi gør gode fremskridt med at omdanne Xaar til et mere diversificeret og kundecentreret selskab. Jeg er især tilfreds med de nye produktomsætningsstrømme, vi leverer inden for produkttryk og emballage, grafisk kunst, 3D og avanceret fremstilling. Denne transformation er ikke let, så jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere for deres fortsatte hårde arbejde og engagement. Vi fortsætter med at lægge grundlaget for vores 2020 vision.”

Ja, 90.000 printhoveder – eller flere som det egentlig er – må betyde, at et stort antal inkjet printere forventes at blive produceret i de kommende år. Her skal man også huske, at der er andre producenter af printhoveder end Xaar – for eksempel Dimatix, Epson og Kyocera.

Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar