Nyheder
Læser nu
Heidelberg bliver mere farverig
0

Heidelberg bliver mere farverig

Skrevet af: Jan Eskildsen11. september 2017
Print Friendly, PDF & Email

Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) har for nylig understreget sit ønske om at styrke selskabets position i tryksektoren under temaet “Heidelberg går digital!”

Sidste år introducerede Heidelberg neongul toner til deres Versafire printer og nu kommer så en toner i kuløren neonrosa.

»Mere end 1500 Versafire-systemer installeret på det grafiske marked er et imponerende vartegn, der viser en succesrig interaktion mellem digital og offset teknologi til gavn for vores kunder«, siger Stephan Plenz, der er medlem af Heidelbergs bestyrelse med ansvar for Digital Technology.

Og han fortsætter:
»Kundefeedbacken fra forskellige leverandører til Heidelbergs Versafire med hensyn til nem installation, fejlfri drift, tilgængelighed, prisudnyttelsesforhold og enkel integration af arbejdsgange er overvældende. Baseret på dette er det kun et logisk skridt at videreudvikle og integrere Versafires digital print familie«.

De nye kulører er i iøjnefaldende – så kunderne skulle kunne få øje på dem 🙂

 

(Kilde: Pressemeddelelse fra Heidelberg).

 

Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar