Nyheder
Læser nu
Invitation: Seminar om farvestyring
0

Invitation: Seminar om farvestyring

Skrevet af: Jan Eskildsen9. september 2017
Print Friendly, PDF & Email

Hvis du er printoperatør, printansvarlig – hvis du arbejder med formaterne A4, A3 eller storformat – eller på anden måde er involveret i behandling af ordrer, som angår farveprint, er dette et godt seminar for dig.

Konica Minolta er vært ved seminaret, hvor konsulent Bård Blytt Sandstad fra Medit Consult gennemgår de normale farvestandarder for grafisk produktion. Du får bogen Digital Farvestyring med hjem. En bog, som er et nyttigt opslagsværk i forbindelse med din daglige produktion.

Der bliver en gennemgang af den fuldautomatiske ICC løsning fra Konica Minolta og af ISO standarder, vigtigheden af farvestyring i det daglige arbejde, af hvordan man kalibrerer en printer, og hvordan profiler lægges ind i din controller – samt håndtering af Pantone biblioteker

Bogen Digital Farvestyring, der er skrevet af Bård Blytt Sandstad, forener teori og praktik – den er forankret i erfaring og solid viden om farvestyringens problematikker, og hvordan de løses i mediegrafiske produktionsmiljøer.

Seminaret afholdes to gange, som her nævnt:

3. Oktober 2017 – kl. 13.00 – 17.00 hos Konica Minolta, Lautrupvang 2B, 2750 Ballerup

4. Oktober 2017 – kl. 13.00 – 17.00 hos Konica Minolta, Søren Frichs Vej 34, 8230 Åbyhøj

Tilmelding og spørgsmål:

Henvendelse til Produktchef PP – Christel Meinhardt på tlf. 42143098 eller christel.meinhardt@konicaminolta.dk

Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar