Nyheder
Læser nu
OneVison og Screen indgår samarbejde om Workflow
0

OneVison og Screen indgår samarbejde om Workflow

Skrevet af: Jan Eskildsen7. september 2017
Print Friendly, PDF & Email

Den tyske softwareudvikler OneVision Software og Screen GP Europe, der bl.a. producerer printere, indgår samarbejde på området etikettryk.

Integrationen af OneVisions automatiske software løsning Digilabel til udskrivning af etiketter med Screen’s Equios Workflow giver mulighed for at reducere gennemløbstiderne og muliggør derved besparelser i tid og omkostninger, fortæller OneVision og Screen i pressemeddelelser.

Equios Workflow til Truepress Jet L350UV og DigiLabel softwareløsningen komplementerer hinanden på bedste måde uden overlapninger. Equios Workflow fokuserer på at rippe PDF-filer, håndtere printerkøer, matche farver og justere staffagefarver.
DigiLabel Equios supplerer med optimerede PDF-filer, herunder nødvendige registreringsmærker, tillæg til beskæring samt eventuelle masker og lakmasker.

Udarbejdelsen af PDF-filer før print fremskynder processen og kan sikre en høj kvalitet. En kontinuerlig levering af korrekte og optimerede printdata kan sikre udnyttelsen af den produktive Truepress Jet L350UV og giver mulighed for øget gennemstrømning af opgaver.

 

Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar