Business
Læser nu
Succes for Sign, Print og Pack
0

Succes for Sign, Print og Pack

Skrevet af: Jan Eskildsen29. september 2017
Print Friendly, PDF & Email

STOR SUCCES MED SIGN & PRINT

Messen Sign og Print var en succes, idet der kom 1800 besøgende i løbet af de to dage, den varede. Der var en positiv stemning hos udstillere og besøgende, der var nysgerrighed og investeringslyst, fortæller Lis Lykke fra messearrangøren.
På standene uvistes stor kreativitet lige fra fremstilling af labels til brodering over print på skateboards, stole, kaffekrus og til indpakning af biler.
Collage af billeder fra Sign & Print messen

Sign & Print messen bød på print af enhver art, på ethvert materiale. Stof, stole, biler, 3D print og meget mere.

CANON

Canons nye 64″ Colorado rulle-til-rulle printer tiltrak sig stor opmærksomhed. Den benytter hurtig-tørrende UVgel-blæk, som er giftfrit og farveægte. Dens printhoveder checkes for tilstopning, mens der printes. Det sker ved hjælp af lydsignaler – er et printhoved ved at stoppe til, kompenseres ved hjælp af de andre printhoveder, så de store print produceres uden fejl. Den kræver kun 10 minutters service pr. måned, oplyses det.

EPSON

Epson viste deres storformatprinter SureColor SC-80600, med 9 farver + metal eller hvid, printer i en imponerende kvalitet med op til 1440 x 1440 dpi.
Den kan gengive 98,5% af pantone farverne.

VISUTECH – oplægsholder på standen

Michael Bach Nielsen, fra Medit Consult, var en af oplægsholderne på Visutech standen.
Her leverede han indlæg om forretningsudvikling.
 

DM i rap… ehh … wrap

Der var god tilslutning til DM i wrapping, som havde med 12 deltagere. Årets bedste nyhed inden for de tre kategorier – Sign, Print og Pack – blev kåret af publikum, der kunne vælge blandt de kandidater, som udstillerne havde opstillet i konkurrencen. Vink Plast, der deltog i Sign, Print & Pack for første gang, løb med prisen. Der skulle pakkes biler ind, og kreativ indpakning af hjelme var også en opgave.

Positive vibrationer

Sign, Print & Pack blev en spændende messe, hvor der også blev handlet. En del af udstillerne har ytret sig i positive vendinger i den seneste udgave af nyhedsbrevet Print og Medier, heriblandt Agfa Graphics, Antalis, Boxon, Display Graphics Supply, EG, Stena Recycling og Visutech.

Positivt, at der er så meget liv i branchen !

 

Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar