OM WWW.GRAFISKWORKFLOW.DK

GrafiskWorkflow.dk er vidensportalen for alle, der beskæftiger sig med mediegrafisk produktion. På grafiskworkflow.dk finder du artikler om emner, der alle har relation hertil. De fem hovedtemaer er  Premedia, Print & Tryk, Web & ePub, Video & Foto og Business og herunder findes en række undertemaer, der strækker sig fra farvestyring og standardisering til optimering og virksomhedsdrift. 

Temaerne belyses ud fra strategiske, forretningsmæssige, organisatoriske samt teknologiske og procesmæssige vinkler. Artiklerne er skrevet af eksperter og specialister inden for de forskellige fagområder, alle med års praktisk erfaring og teoretisk ballast.

Grafisk Workflow udkom tidligere som trykt magasin hver anden måned. På vidensportalen findes de bedste artikler, der tidligere har været publiceret på tryk. Samtidig udgives løbende nye artikler og antallet af temaer udvides til stadighed i takt med branchens udvikling. Alt ligger nu i digital form til læsning på skærm eller til download og print.

Er du ny på portalen, byder vi dig velkommen. Vi sætter pris på en levende dialog med vores læsere og du er altid velkommen til at kontakte redaktionen. Brug formularen på kontaktsiden eller skriv direkte på mail@grafiskworkflow.dk med spørgsmål, kommentarer, forslag til artikler eller andet.

God læsning

Med venlig hilsen
Klavs Holm