Forside » Business » Driftsoptimering
Business artikler
 
 
Læs mere
700
 

 
Læs mere
980
 
Læs mere
600
 
Læs mere
400

 
Læs mere
2360
Driftsoptimering
Seneste nyheder
 
Læs mere
18. december 2017

Udviklingen hos Xerox

Er det på tide, at Xerox finder på noget nyt, så de bliver andet og mere end leverandør af printere, løsninger til forbedring af salgsindsatsen samt produktiviteten og dermed indtjeningen hos kunderne? Der er desperat behov for ændringer, mener Carl Icahn, der ejer 9,7% af aktierne i Xerox. Han vil have fire nye personer ind i bestyrelsen til supplering og udskiftning af den gamle garde. Icahn mener, at ledelsen hos Xerox har stukket hovedet i sandet, og at der skal ske noget nyt, hvis ikke Xerox skal ende som Kodak, der gik konkurs i 2012, og har haft vanskeligt ved at komme op igen.

For fire år siden var aktiekursen for Eastman Kodak Company næsten $37, men i marts måned [...]

980
 
Læs mere
7. november 2017

Frygt ikke robotter – frygt robotter

Vi skal ikke frygte robotter og kunstig intelligens. Vi kan nemlig vinde på den digitale udvikling. Det mener konsulenterne hos McKinsey, der i dag præsenterer en analyse af den indflydelse, som digitaliseringen har på det danske samfund.

Der vil blive skabt flere jobs ved digital omstilling, men det kræver opkvalificering af de ansatte. Sker det sidste, kommer robotter ikke til at gøre os arbejdsløse i fremtiden, mener konsulentfirmaet, ifølge Berlingske Business.

Det fortælles også, at robotter og digitalisering i henhold til rapporten vil koste 470.000 jobs i 2030, men samtidig vil skabe 495.000 jobs. Dermed vil der blive 25.000 flere jobs. Heraf vil 165.000 [...]

420
Seneste Business artikler
 
 
 
 
 
Grafisk Workflow artikler
 
 
 
 
 
Sociale medier
SOCIALE MEDIER