Forside » Premedia » Billedbehandling
Premedia artikler
 
Læs mere
222
 
Læs mere
238
 
Læs mere
196

 
Læs mere
154
 
Læs mere
236
Billedbehandling
Seneste nyheder
 
Læs mere
22. februar 2017

Trykning med UV farver og blæk

Af: Jan Eskildsen | je@meditconsult.dk

Samtidig ser vi, at producenter af storformatprintere, både flatbed- og rulleprintere, leveres til UV-blækker og med UV-udstyr.

Ikke tørring, og dog

Tryksager eksisterer som bekendt ikke i det øjeblik, de bliver bestilt.

Til gengæld ønsker kunderne deres tryksager leveret så hurtigt, som det kan lade sig gøre, og de skal oftest gennem en form for efterbehandling, som forudsætter, at farven er nogenlunde tør.

UV farves reaktion på UV stråling

 

Hidtil er der benyttet varm luft, infrarøde stråler og ultraviolette stråler i systemer til tørring og hærdning i den grafiske industri. Ultraviolet [...]

222
 
Læs mere
13. december 2016

Korrekt gengivelse af hudtoner

Oversættelse af: Jan Eskildsen | je@meditconsult.dkk

Som mennesker er vi indstillet til at genkende visse farver, hvis præcise udseende vi er mere kræsne overfor – de såkaldte kendte farver. Hud er en kendt farve and its pleasing portrayal in an image er af meget stor vigtighed.

Why Accurate?

Der er forskel mellem en præcis farve (som i et billede depicting en medicinsk diagnose) og en behagelig pleasing. Her bevæger vi os ind i kulturelle præferencer. Mens lys hud generelt er foretrukket i mange kulturer, er meget bleg hud kun værdsat af specielle etniske grupper. Lad os ikke stikke noget under stolen, vi taler om seksuel tiltrækning her – det er grunden [...]

196
Seneste Premedia artikler
 
Trykning med UV farver og blæk
 
 
 
 
Grafisk Workflow artikler
 
 
 
 
 
Sociale medier
SOCIALE MEDIER