Forside » Premedia » Workflow
Premedia artikler
 
Læs mere
460
 
Læs mere
180
 

 
Læs mere
295
 
 
Læs mere
1945

 
Læs mere
3980
Workflow
Seneste nyheder
 
Læs mere
30. november 2017

Onset på Skive Folkeblad

Skive Folkeblad servicerer som det vil være en del læsere bekendt den nordjyske region. De har for ikke så længe siden inddraget platformen Newscycle Onset i deres system, for dermed bedre at imødekomme krav fra læsere og annoncører om en mere moderne hjemmeside. Dertil kommer, at Onset giver Skive Folkeblads journalister mulighed for nemt at skabe indhold, som problemfrit kan deles til online eller trykt publicering.

»Vi ønskede at få et nyt, tidssvarende website baseret på et udbredt og fleksibelt CMS,« said Michael Østergård, der er IT-chef hos Skive Folkeblad. »Onset Drupal platformen er meget fleksibel, meget nemmere at bruge og vedligeholde end vores gamle CMS, [...]

180
 
Læs mere
25. september 2017

Er du god til at Dropboxe?

– 8 ting du MÅ vide om Dropbox

Plads på harddisken er ikke længere så stort et issue som det har været, pc’er og mac’er har i dag godt med plads 1 til 3 TB rækker langt – men som grafiker kan det hurtigt blive trangt.

I alle større grafiske miljøer har man en server, hvor der sikkert også bliver kørt backup hver dag.

Men en funktionaliteten af en server er meget begrænset, det handler om opbevaring af filer og hurtig tilgængelighed og sikkerhed. Alternativet er at gemme filer i skyen, men hvad kan Dropbox egentligt ud over deling og opbevaring.

Her er 8 ting du vil elske at vide

Direkte fra Dropbox, kan du previewe billeder zoome helt ind i højtopløselige [...]
295
Seneste Premedia artikler
 
Fremtid: Kunstig intelligens og mere video
 
 
 
 
Grafisk Workflow artikler
 
 
 
 
 
Sociale medier
SOCIALE MEDIER