Forside » Web & ePub » Online
Web & ePub artikler
 
 
 
Online
Seneste nyheder
 
Læs mere
29. maj 2017

Er du god til at Dropboxe?

Af: Carsten Blichfeldt | cb@meditconsult.dk

Plads på harddisken er ikke længere så stort et issue som det har været, pc’er og mac’er har i dag godt med plads – men som grafiker kan det hurtigt blive trangt.

I alle større grafiske miljøer har man en server, hvor der sikkert også bliver kørt backup hver dag.

Men en funktionaliteten af en server er meget begrænset, det handler om opbevaring af filer og hurtig tilgængelighed og sikkerhed. Alternativet er at gemme filer i skyen, men hvad kan Dropbox egentligt ud over deling og opbevaring.

Her er 8 ting du vil elske at vide:

Direkte fra Dropbox, kan du previewe billeder zoome helt ind i højtopløselige filer [...]
354
 
Læs mere
25. januar 2017

4 veje til digital publicering

Af: Carsten Blichfeldt | cb@meditconsult.dk

Hvad stiller man op som bogudgiver, bladforlag, produkt- eller brand virksomhed? Publicering er en krævende disciplin i et mere og mere broget marked, mobilerne fortsætter med at stjæle timer af vores hverdag og selvom tablet salget på retur efter højdepunktet i 2014 på over 200 mio enheder, så bliver der stadigt solgt omkring 160 mio enheder om året. Hvilke formater er de mest interessante og hvordan adskiller de sig.

Går vi 10 år tilbage, så blev E-bøger blev for alvor interessante, da Amazon satsede massivt på dem. Ideen om et digitalt format ”Mobi” der kun kunne læses på Amazons egen ebogs læser, Kindle var genialt. Og [...]

213
 
Læs mere
13. oktober 2011

Cloud printing – hvad er nu det?

Stadig flere taler også om “cloud printing”, et udtryk der i virkeligheden dækker flere tendenser, der er vigtige for alle der administrerer netværk eller modtager filer til produktionsprint fra kunder via nettet.

Cloud printing dækker over tre adskilte fænomener, der har betydning for alle der arbejder med print og tryk:

Stadig flere printere og print-systemer leveres med funktioner til nemt at modtage printfiler trådløst. Apples AirPrint teknologi er et kendt eksempel, Internet-baserede printer drivere. En logisk konsekvens af at fjerne deler af både applikationer og operativsystemer og flytte dem til servere, er at gøre det samme med [...]
169
Seneste Web & ePub artikler
 
Er du god til at Dropboxe?
 
 
Grafisk Workflow artikler
 
 
 
 
 
Sociale medier
SOCIALE MEDIER