Forside » Web & ePub » Online
Web & ePub artikler
 
 
Hvem skal have de forskellige kasketter på, når det gælder tilgængelighed?
 
 
 
Online
Seneste nyheder
 
Læs mere
7. september 2017

Magasinudgivere skal satse på mobil og video

Rapport forudsiger flad vækst i magasiners annoncering og oplag.

En undersøgelse foretaget af konsulentfirmaet PwC bekræfter, hvad mange udgivere allerede ved: Annonceringen og omsætningen på abonnement synker. Derfor bliver diversificering en forretningsmæssig nødvendighed. “Reklame for print er nede. Cirkulationen er nede. Omsætningen forventes at være flad,” siger PwC-partner Greg Boyer. “For at kompensere for disse fald, skal magasinudgivere innovere på en række måder. “Især ser Boyer mobil og video som et lyst sted for forlagsbranchen”, fremgår det af en artikel i Publishing Executive.

Boyer bliver blandt andet spurgt, hvilke råd han på [...]
1660
 
Læs mere
7. september 2017

Kan magasinudgivere arbejde med e-handel?

Jeff Bezos og hans foretagsomhed har fået en del omtale i den seneste tid, ikke mindst fordi det nu står klart, at Amazon er gået fra blot at sælge bøger online til at sælge alt, hvad de har lyst til at sælge, skriver Peter Houston i Publishing Executive.

Verdens udgivere bør måske også begynde at være opmærksomme: Business Insider rapporterer, at Amazon vil være den tredjestørste digitale reklameudbyder på planeten inden 2019, med en omsætning på omkring 2,6 milliarder dollars.

Google og Facebook er stadig langt fremme i indtægtsvilkår, men Mediashifts businesskolumnist Dorian Benkoil, at Amazon er klar til at sparke medieindustriens røv. Han siger, mens vi alle har [...]

600
Seneste Web & ePub artikler
 
Tilgængelighedens hovedpiner – Grafer og tabeller
 
 
 
 
Grafisk Workflow artikler
 
 
 
Hvem skal have de forskellige kasketter på, når det gælder tilgængelighed?
 
 
Latest Articles
 
 
Sociale medier
SOCIALE MEDIER