GWF2
Læser nu
Magasinudgivere skal satse på mobil og video
0

Magasinudgivere skal satse på mobil og video

Skrevet af: Jan Eskildsen7. september 2017
Print Friendly, PDF & Email

Rapport forudsiger flad vækst i magasiners annoncering og oplag.

En undersøgelse foretaget af konsulentfirmaet PwC bekræfter, hvad mange udgivere allerede ved: Annonceringen og omsætningen på abonnement synker. Derfor bliver diversificering en forretningsmæssig nødvendighed.
“Reklame for print er nede. Cirkulationen er nede. Omsætningen forventes at være flad,” siger PwC-partner Greg Boyer. “For at kompensere for disse fald, skal magasinudgivere innovere på en række måder. “Især ser Boyer mobil og video som et lyst sted for forlagsbranchen”, fremgår det af en artikel i Publishing Executive.

Boyer bliver blandt andet spurgt, hvilke råd han på baggrund af rapporten vil give udgivere om de næste fem 5 år.

Han finder det nødvendigt, at de ser ud over deres traditionelle forretningsmodel og fokuserer på at diversificere deres indtægtskilder. Skal der fokuseres på to områder, ville det være på mobil og video. Udgiverne skal være i stand til at engagere forbrugerne på den måde, de ønsker at være engageret i dag, og jeg synes ikke længere, det primært er din glittede tryksag, det handler om, selv om det også kan være sådan. Jeg tror folk stadig vil få forbrugermagasiner til den tid. De kan lide at bladre igennem dem, men de henter alle deres nyheder online. Jeg synes, at det er afgørende, at udgiverne skaber dobbelte strategier til print og online og at de er meget modige og innovative, når det kommer til video- og mobilaktiviteter. Alle data peger på vækst i de områder.

(Fotos: Colourbox)

Hvordan var artiklen?
Love It
0%
Interested
100%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
Om forfatteren
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen
Jan Eskildsen er grafisk uddannet og har redigeret flere blade om dtp, grafisk produktion og design. Han har i en del år arbejdet som freelance journalist og konsulent og som informationsmedarbejder ved Den Grafiske Højskole og Medit Consult.
Kommentarer

Tilføj en kommentar